13 maj 2015
19:00

Husqvarna IF

Referat: IFK Öxnehaga - Husqvarna IF

Nu jäklar skulle vi visa folket på Öxnehaga hur fotboll ska spelas. Redan efter några minuter hade vi 2 bra chanser men bollen ville inte in. Istället kunde Öxnehaga komma till anfall på vänsterkanten. Fick in bollen till en ensam Fille mot 2 försvarare. Tydligen så har Filles fötter blivit större. För han kunde peta in bollen med sin stora tå. Som ställde Sjökvist i målet. Men skam som ger sig. Vi kämpade på och tog över. Tillslut kunde Erik J skjuta in kvitteringen. Öxnehaga såg lite trötta ut. Tyvärr blåste domaren av för halvtid.
2:a halvlek blev planen riktigt dålig. Den klarade visst inte lite regn.
Vi startade bra. Men efter 15 min blev en av våra spelare färgblind som passade bollen perfekt till Öxnehagas anfallare som kunde springa in 2-1. Luften gick ur oss. 9 minuter senare var det dags för repris av 2-1 målet. 3-1 när det var 20 minuter kvar. Vi försökte plöja i åkern så gott vi kunde. Tyvärr var inte bollstudsen med oss. Från en fast situation kunde Elias öka på öxnehagas ledning. Tyvärr missade domaren att han var offside. 5-1 blev slutresultatet.
Negativt: Fotbollsplanen!! ! Sen bjuder vi på 3 mål.
Positivt : Vi spelade bra i första halvlek och Erik J kunde göra mål.
Domarinsatsen: 4 visselpipor av 5. 1 tydlig miss. (Offsidemåle på Elias)